Byggservice i Landskrona

God morgon höll jag på och skriva men sen kollade jag på klockan och insåg att det snarare får bli god dag. Tiden går fort när det är byggservice som står på schemat, jag har till och med glömt av att käka lunch mitt i allt arbete. Som jag sa så var det byggservice som gäller här i Landskrona idag, vi tänkte bygga ut kåken lite nu innan sommaren är här. Det var frugan som önskade att vi gjorde ordning lite i villan så att vi får lite större yta, det har snart blivit dags att tänka lite på att utöka familjen också. Både jag och min fru vill väldigt gärna ha barn och nu när hon börjar bli klar med sina studier så blir det också lite mer lägligt att tänka på det. Men nog om familj och barn nu, det kommer så småningom.

Vi har nu tagit en paus från byggservice och från städningen, hantverkarna började bli hungriga och i närmare eftertanke så är jag helt utsvulten. Jag skickade iväg min bror till pizzerian i Landskrona för att köpa lite käk samtidigt som jag plocka i ordning på matbordet. Däremot så undrar jag om inte han åkte till någon restaurang i Norrland för nu har det gått ett bra tag från det att han lämnade. Jag och brorsan är inte här själva och bygger utan vi har lite hjälp ifrån Tommy Glansk Anläggning som fokuserar sig på byggservice och allservice här i Landskrona. Vi assisterar bara lite och gör mindre uppgifter som vi är kapabla till att hantera, både jag och brorsan är väl inga hantverkare och kommer nog hellre aldrig bli det heller. Däremot är vi väldigt duktiga på teknik och det är synd att man inte kan renovera hemmet med hjälp av en dator. Nu tycker jag minsann att det låter som att någon kommer hem hit, det verkar som att maten är här!