Mark- och anläggningsarbete i Uppsala

Hej alla mina fantastiska läsare. Jag skulle vilja tipsa er lite om ett företag som jag känner en kille som jobbar i. Han rekommenderade detta företag om man skulle vilja ha någon hjälp med några som helst möjliga mark- eller anläggningsarbeten. Detta företaget heter Transschakt och ligger i Uppsala, så om man är ett företag eller privatperson och behöver hjälp med något som helst inom mark- och anläggning, planering, schaktning eller bygg eller annat arbete så är detta helt klart ett bra företag att kontakta.

De använder sig av bandgrävmaskiner, hjulgrävmaskiner, bandschaktare, hjullastare, dumprar samt självklart lastbilar. Detta är ett grymt företag med härliga anställda som vet vad de sysslar med och alltid presterar på högsta grad.

Tänkte nu avsluta detta inlägget men vet att några av er haft lite frågor och funderingar kring om jag visste något företag, så tänkte därför tipsa er om detta, och hoppas att det kan vara till någon som helst möjlig hjälp för er som jobbar här i fantastiska Uppsala. Ha det gott så hörs vi snart igen! Jag tycker att ni är så himla underbara och jag vill så hemskt gärna vara till all möjlig hjälp som jag bara kan för er som följer mig. Så om ni har några andra frågor eller funderingar så känn bara så välkomna att skriva det i kommentarsfältet så ska jag svara så gott som jag bara kan! Kram på er.