Uterummet i lägenheten snart klart och då dags att flytta in

Jag ska flytta till Kungsbacka från Göteborg nu i närtiden. Min lägenhet i Kungsbacka är alldeles snart klar, det är endast få saker kvar att göra medan min lägenhet i Göteborg är såld redan. I Kungsbacka så har jag köpt en lite större lägenhet då man får mer för pengarna där gentemot vad man får inne i Göteborg. Det är en nästan ny lägenhet som jag har köpt, huset är två år gammalt och lägenheten har bara haft en ägare innan mig. Innan jag flyttar in så ville jag göra en balkonginglasning, det är det jag väntar på just nu. Det är Alulux i Göteborg som genomför monteringen och som jag köpt balkonginglasningen av. De har cirka en dags arbete kvar av min balkonginglasning i Kungsbacka, det kan vara så att de blir klara idag också. Men det spelar inte så stor roll eftersom jag inte har bråttom att flytta dit. Det är en ganska stor balkong, den är på cirka 30 kvadratmeter och med en balkonginglasning så kan man njuta av utrymmet även fast det regnar eller är vinter. det blir som ett extra rum i lägenheten och det passar väldigt bra. Jag tänker att jag ska ha ett matsalsbord där, någon fåtölj och så, då kan man sitta är ute i ljuset även fast det är kallt. Jag ska också installera en värmare så att man kan vara där på vintern utan att behöva frysa. Det fiffiga med denna balkonginglasning är att man även kan öppna upp dörrarna, då kan man också ligga där ute och sola och senare stänga till när man vill. Det kommer vara en riktigt bra investering för lägenheten.