Bästa sättet att hitta rätt firma för jobbet…

Jag bor tillsammans med min fru och våra två barn i en villa i södra Karlstad. Vi har bott här i cirka 14 år. Jag fick då anställning på ett företag här i Karlstad på deras ekonomiavdelning, idag är jag ekonomichef på samma företag och trivs som fisken i vattnet. Jag kommer förmodligen att arbeta där livet ut. Jag tycker inte om förändringar och trivs väldigt bra där, det är en säker arbetsgivare och en stabil inkomst. Jag gillar ordning och reda och föredrar att ha koll på läget. För två år sedan skulle vi renovera vårat hus, jag tycker det är viktigt att trivas hemma och att vi bor i ett hem som vi trivs i. Men jag vill ha det på ett speciellt sätt och då ville jag att den firman som jag anlitade för renovering i Karlstad skulle kunna leva upp till våra förväntningar och de krav som jag ställer på arbetet. Det var svårt att hitta företag, ofta känner man till något som man kontaktar och därefter anlitar för det känns säkert och trovärdigt. Men som ekonom har jag lärt mig att det alltid finns substitut som är bättre eller minst lika bra till ett bättre pris. Därför ville jag jämföra olika byggföretag i Karlstad för att hitta det rätta. Det var dels priset, intrycket, trovärdigheten och referenserna som jag baserade mitt val på. Som tur var kom jag in på en sida på internet, Offert Karlstad, de hade ett stort utbud av olika leverantörer inom diverse områden inom renovering, bland annat plattsättare, rörmokare och elektriker i Karlstad. Genom att fylla i ett formulär där så fick jag kontakt med några olika entreprenader och byggfirmor som gav mig olika priser och information. Jag kontaktade dem jag fick kontakt med och fick en väldigt bra kontakt med ett av företaget som vi senare lät genomföra vår badrumsrenovering i Karlstad bland annat. Vi var mycket nöjda med resultatet från renoveringen och likaså med Offert Karlstad som gjorde det möjligt att hitta dem.